Informace k zápisu na školní rok 2023/24

Stejně jako v posledních letech bude zápis do 1. ročníku probíhat ve dvou fázích

  1. Elektronický předzápis (1. 3. – 31. 3. 2023)

Chtěli bychom Vás požádat, abyste provedli elektronický předzápis, který velice usnadní a urychlí formality během samotného zápisu na tomto odkazu  Zápis do 1. ročníku

Odkaz bude aktivní v období od 1. 3. do 31. 3. 2023.

Po vyplnění všech náležitostí se vám vygeneruje přihláška. Tu vytisknete a společně s dalšími potřebnými věcmi přinesete k samotnému zápisu. Podrobnější informace obdržíte mailem.

  1. Prezenční zápis

Zápis, na který se dostavíte společně s vaším dítětem, proběhne v pátek    14. 4. od 14:00 do 17:00 a v sobotu 15. 4. od 9:00 do 11:00 v pavilonu ZŠ Protivín. S sebou přineste vytištěnou přihlášku, rodný list dítěte a 70.- Kč na razítko (jmenovku).

  1. V případě, že budete žádat o odklad školní docházky, stačí když doručíte všechny potřebné dokumenty do kanceláře školy do 30. 4. 2023.

Požadovanými dokumenty jsou:

  • vygenerovaná žádost o odklad školní docházky
  • potvrzení dětského lékaře
  • potvrzení z pedagogicko-psychologické poradny

 

Nemáte-li možnost vyplnit registraci elektronicky, přihlášku k zápisu i žádost o odklad získáte ve vaší školce, či v kanceláři školy v tištěné formě. Pokud máte dokumenty připravené v elektronické podobě a nemáte možnost si je vytisknout, můžete je poslat na adresu školy zs.protivin@seznam.cz a my vám je k zápisu připravíme,

Velice děkujeme za vaši spolupráci.

1 komentář

Komentáře jsou uzavřeny.