Zápis do 1. ročníku

Stejně jako v posledních letech bude zápis do 1. ročníku probíhat ve dvou fázích

 

  1. Elektronický předzápis (1. 3. – 22. 3. 2024)

Chtěli bychom Vás požádat, abyste provedli elektronický předzápis, který velice usnadní a urychlí formality během samotného zápisu.

Jak na to?

  • Klikněte na tento odkaz Elektronický předzápis (aktivní bude od 1.3. do 22. 3. 2024) a postupujte podle pokynů
  • Po vyplnění všech náležitostí se vám vygeneruje přihláška, která bude mít originální registrační číslo. To si prosím zapište, pod tímto číslem bude podle GDPR vaše dítě uvedeno na seznamu přijatých žáků.
  • Pokud máte možnost, přihlášku si vytiskněte a společně s dalšími potřebnými věcmi přineste k samotnému zápisu. Podrobnější informace obdržíte mailem po vyplnění elektronického předzápisu.

 

  1. Prezenční zápis

Zápis, na který se dostavíte společně s vaším dítětem, proběhne v pátek  5. 4. od 14:00 do 17:00 a v sobotu 6. 4. od 9:00 do 11:00 v pavilonu ZŠ Protivín. S sebou přineste vytištěnou přihlášku, rodný list dítěte a 70,- Kč na razítko (jmenovku).

 

  1. V případě, že budete žádat o odklad školní docházky, stačí, když doručíte všechny potřebné dokumenty do kanceláře školy do 30. 4. 2024
  • vygenerovanou žádost o odklad školní docházky
  • potvrzení dětského lékaře
  • potvrzení z pedagogicko-psychologické poradny.

 

Nemáte-li možnost vyplnit registraci elektronicky, přihlášku k zápisu i žádost o odklad získáte ve vaší školce, či v kanceláři školy v tištěné formě. Pokud máte dokumenty připravené v elektronické podobě a nemáte možnost si je vytisknout, můžete je poslat na adresu školy zs.protivin@seznam.cz a my vám je k zápisu připravíme,

Děkujeme, že jste si ke školní docházce vašeho dítěte vybrali právě naši školu.

Za ZŠ Protivín Tamara Vojtěchová